Nejnovější recenze ze sekce Křesadla
Přiložený plíšek by mohl být o poznání tvrdší.Špatně se s ním škrtá.
Funguje perfektně, rozhodně doporučuji.
- Lehký, víčko dobře drží.
- Krásné zpracování
- 100% funkční
- Dlouhá životnost
- Přesně to co jsem potřeboval
funguje
Jubö Bushcraft Kovaná ocílka + pazourek
Přidáno: 20. června 2024
(naposledy upraveno 20. června 2024)
Zakoupeno v BUSHCRAFTshop.cz
výrobek splňuje moje očekávání
- Levné
- Moc velké
Je to vpodstatě malé polínko, nic moc do EDC :-)
- Vnoucata spokojeni
- Jedno z nejlepších křesadel na našem trhu v poměru cena, trvanlivost, účinnost
- Funkční - krásně jiskří.
- Malé skladné.
- Levné (25 Kč).
- Křesadlo je v pořádku (nakupoval jsem opakovaně). Jen přiložený křesací plíšek nemá v každé výrobní šarži ideální hrany pro daný účel, což je však drobnost, kterou lze snadno pořešit.
Křesadlo APT AG189A je z těch prostorově úsporných a někde za dobrou cenu sehnatelných řešení. Tyčka křesadla měří cca 40x4 mm (délka x průměr). Bohatého jiskření jde IMHO lehce dosáhnout kupř. pomocí ostrého tvrdého předmětu, pilkovým plátkem, šmirglpapírem, pilníkem, nožem apod. Pro navlečení kroužku na klíče do dírky v držátku křesátka je vhodným průměrem kroužku cca 25 mm. 20 mm je minimum, ale dře.
- Krásně zpracovaný a velmi funkční firesteel .
- Srsi z toho fakt hodne jisker. Cele to pusobi robustne, ohledne jako vsechny produkty od Gerber.
- Snurka je vselijako porusena a vyleza z ni vnitrni vlakno. Ale cert to vem, zbytek je super, snurku holt vymenim. Nemam chut pinkat si reklamaci.
Fajn pomer cena/vykon.
Super. Velké křesadlo!!!!
- malý, skladný
- těžko použitelný
Ano, oheň to opravdu pomůže rozdělat :-)
- Skladnost, díky praktickému pouzdru
- male, lehke a plne funkcni
- Pěkně provedení
- Osvědčený tvar držátka, akorát na dva prsty.
- Skladnost díky velikosti.
- Za dvacku kaček skvělý poměr cena-jakost.
- Přiložený škrtací plíšek je chabárna. (Což lze snadno pořešit jeho naostřením či lépe výměnou za něco lepšího.)
Křesadlo APT model AG189A není dvoujádrové. Jediná a celá jeho tyčka se jeví býti z tzv. ferroceria, má průměr cca 4 mm, délku cca 4 cm a jiskry dává. Škrabací plíšek je imho srandovní neb hodně chabý. Křesadlo je malé a proto dobře skladné. Za dvacku pěkné a funkční (při použití s jiným než přiloženým škrtátkem).
Zobrazuji 41 - 60 ze 421 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...22 Další »