Nejnovější recenze ze sekce Křesadla
- je na krk a je pořád při ruce
použití ok
- cena, dobrý na hraní
- huře hází jiskry o proti dražším
funkuje, ale více se zapotíte .... na přežití bych nedoporučoval, ale pro "psinu" ano
Zatím neodskoušeno, ale věřím, že to bude OK
škrtá :-)
- Rozumná cena,velikost,zkrátka vše.
- Není co vytknout.
Je naprosto zbytečné pořizovat si předražené značkové křesadla když tohle zvládne vše co člověk od křesadla potřebuje. Jen to chce zabrousit škrtací hranu na plíšku. Bez ostré hrany nedá jiskru žádné křesadlo.
Zboží jsem dala jako vánoční dárek, tak ještě nevím, jak se osvědčilo. Ale za 215,- Kč vč. poštovného mi 4 ks dřívek připadá docela málo.
- v pohodě
doporučuji
- nezklame ani při nepřízni počasí
- nevím
spokojenost
- Dobre vyzerá
- Je nefunkčný a vôbec nehádže iskry ako by mal :-(
nič moc
- ok
funguje
- funguje
Jako pohotovostní stačí.
- dobrý nápad
- dlouho trvá než se něco skutečně zapálí
- :-)
:-)
- Křesadlo je dost dlouhé a pěkně "táhne" jiskru
- Je měkčí - rychleji ubývá, křesací plíšek asi nahradím obroušenou pilkou, originálem se křeše dost špatně (dá se křesat spíš jenom hranou s otřepem od lisování)
Za ty peníze to mohlo být lepší, ale na tréningový zapalování to poslouží
- Jako nouzové křesadlo je to super
- Buď to neumím a nebo s tím nelze zapálit plynovy vařič a kvůli tomu jsem to kupoval...
Mé požadavky to bohužel nesplnilo, jako nouzové křesadlo na rozdělání ohně to postačí, ale obyčejný zapalovač za 10kč odvede práci lepší a dnes to tak něco vydrží včetně vody a vlhkosti...
- je male a snadno přenosné
- udělal jsem tři ohně a půlka toho křesacího kamene byla pryč
z kresadlem ssem spokojeny az na to ze po trech pouziti je pul křesacího kamene pric. rozhodne by bylo lepsi koupi nake kvalitnejsi .
- Vodotěsný prostor pro troud
- Hází slabé jiskry
- Tupá ocílka
- Při házení starší ocílkou hází jiskry skvělé ale slabé na to něco zapálit
Toto křesadlo jsem si koupil kvůli skvělému hodnocení a neuvěřitelně mně sklamalo příště koupím osvědčenou značku jako Light my fire
- Snadné rozdělání ohně, 4 - 5 škrtnutí a vždy to chytí. Vodotěsné pouzdro na podpalovač (vata, hobliny) + návod jak přežít v přírodě. (pouze anglicky).
Bear Grylls Fire starter plně splňuje očekávané požadavky. Oheň rozdělá jednoduše, ideální pro zálesáky, do kempu či nouzové situace. Jednoduché a zaručené rozdělání ohně.
- Uzavíratelné
- Jiskry zapalují perfektně (vatu nebo drobný trout i napoprvé)
- Má píšťalku (pro případ nouze)
- V křesadle je i malý prostor pro vatu na podpal
- Krátký spojovací provázek
Produkt jsem si vybral na základě videorecenze a výjimečně jsem dal i na značku. S křesadlem jsem velmi spokojen. Od tvrdšího papíru se jiskry jen odrážejí, ale to je pochopitelné, neboť papír na podpal křesadlem je nevhodný. Při použití vaty, suché trávy nebo podobného necelistvého materiálu se podaří oheň rozdělat na prvních pár pokusů.
- prostě vše
- zkrátka nic
Není potřeba více rozepisovat, kdo potřebuje kvalitní podpalovač tak si koupí pokud možnop to co funguje a je prověřené a v tomto případě nepřicházelo nic jiného v úvahu.
Mám ms ním velmi dobré zkušenosti a kdo se trochu vyzná tak si sním dokáže ve vteřině poradit
Zobrazuji 381 - 400 ze 424 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22 Další »